De visie van Pancration

Pancration is al jaren een van de meest bekende vechtsportscholen van Amsterdam. Een familiebedrijf gevestigd in 2002 door grootmeester Chris Dolman.

Wij bieden hoge kwaliteit kickbox lessen aan onder leiding van niemand minder dan Lucien Carbin.

Jong of oud, beginner of gevorderd iedereen is welkom bij Pancration.

Het Pancration Team

Chris Dolman

Eigenaar Pancration

Vechtsport is mijn leven, daarom ben ik destijds deze sportschool begonnen.Ik ben zelf 40x kampioen van Nederland geweest oa in judo, verschillende stijlen worstelen en power lifting. Ook heb ik diverse internationale titels en heb ik een aantal jaren als profvechter MMA in Japan in de ring gestaan

Ik train nog steeds en breng mijn enthousiasme voor de vechtsport graag over op anderen.

Sharon Dolman

Functie

Check mijn profiel!

Olga Dolman

Mede/eigenaar

Ik run de sportschool met heel veel plezier samen met onze dochter Sharon .

Ik vind t vooral ook leuk om jongeren aan t sporten te krijgen, maar ben er ook voor ze als ze een probleem hebben .

Cedric Burgzorg

Trainer

Ongeveer 15 jaar geleden begonnen met kickboxen tot aan professioneel wedstrijdvechter. Ik geef nu al 12 jaar met veel plezier les aan kinderen en volwassenen bij Ffc pancration. Daarbuiten geef ik ook les aan moeilijke jongeren en kinderen op scholen voor het stadsdeel noord. Hoop dit nog jaren te doen want het is mijn passie

Yared Tsion

Yared Tsion

Heb 4 jaar geleden bij het SKMO de opleiding gevolgd tot boks/kickboks trainer A. Momenteel richt ik me meer op een management functie en volg hiervoor het verkorte curses sportmanagement bij het LOI. Ben zelf nog steeds heel actief als vechtsporter onder LUCIEN CARBIN EN CRIS DOLMAN FFC PANCRATION en heb nog steeds ambities om te groeien als vechter.

Wil jij fitter, sterker worden of gewoon lekker sporten? Onderneem dan nu actie:

Wil jij fitter, sterker worden of gewoon lekker sporten? Onderneem dan nu actie:

Heb je nog vragen neem contact met ons op

We hebben verschillende trainingen bij Pancration. Het voordeel is dat er voor ieder wat wils is ongeacht leeftijd en niveau. Klik hier om het lesaabod te bekijken

Dit is wat onze leden zeggen

Sinds ik bij FFC Pancration train ben ik er niet meer weg te slaan voelt als een 2e thuis. Sinds dag 1 werd ik Vriendelijk ontvangen en vond ik er een gezellige sfeer hangen ! Ook het lesaanbod is super!

"Voelt als mijn 2e thuis"

Myrthe

Sinds mijn zoon met de trainingen bij Pancration meedoet, presteert hij beter op school. Buiten het feit dat hij de trainingen zelf geweldig vindt, merkt hij zelf ook dat hij zich beter kan concentreren voor zijn huiswerk.Sinds mijn zoon met de trainingen bij Pancration meedoet, presteert hij beter op school. Buiten het feit dat hij de trainingen zelf geweldig vindt, merkt hij zelf ook dat hij zich beter kan concentreren voor zijn huiswerk.

"Mijn zoon presteert beter op school"

Janine

Wanneer ik de hele dag op kantoor heb gezeten ben ik echt toe aan een momentje voor mezelf. Bij Pancration maak ik gebruik van de fitness en dit is voor mij mijn uitlaatklep. Even een uurtje trainen voor mezelf, zodat ik vol energie naar huis kan gaan.

"Bijkomen na een dag hard werken"

Peter

Het is altijd leuk om hier te trainen. Er is veel variatie in de lessen, de trainers leggen goed uit en besteden veel aandacht aan beginners, ook de gevorderden zijn heel behulpzaam. De trainers grijpen snel in als iets fout gaat. Het is altijd schoon en netjes, en ik heb na bijna een jaar trainen nog nooit ergens om hoeven te klagen.

"Veel aandacht voor beginners"

Nadir